FAQ (vanliga frågor)

Beställningar & frakt

När kommer min beställning att skickas?

Beställningar som läggs fram till klockan 12:00 kommer att skickas omedelbart efter mottagandet av betalningen, förutsatt att den angivna adressen är korrekt. Du kan kontrollera din beställningsstatus när som helst via ditt ordernummer.

Hur lång tid tar det för min order att komma fram?

Vårt företag har sitt huvudkontor i Tyskland. Inom Tyskland tar leveransen 1-2 dagar i regel, till andra europeiska länder kan det ta 2-3 dagar.

Hur avbryter jag min beställning

Vänligen kontakta oss om du vill avbryta din beställning. Om ordern redan är på väg så kan du returnera den till oss och få en full återbetalning.

Betalning

Vilka betalningsmetoder finns tillgängliga?

Du kan använda förskottsbetalning till vårt bankkonto, omedelbar banköverföring, Paypal eller köp på konto (endast för återförsäljare) hos oss. Betalning med kontanter vid leverans är också möjlig inom Tyskland.

Hur lång tid tar det att behandla en betalning?

Det beror på betalningsmetoden. Överföringar till ett bankkonto måste kontrolleras manuellt av oss och kan därför ta lite tid. Betalningar via Paypal eller direktöverföring är tillgängliga på några sekunder.

Vilka rabatter är tillgängliga?

Nya kunder får 10% rabatt på sin första beställning hos oss (gäller inte återförsäljare). Ibland erbjuder vi även rabatter på Black Friday eller liknande evenemang.

Service

Hur kan jag komma i kontakt med er?

Du är välkommen att kontakta oss när som helst via telefon eller e-post.

Vad gör jag om jag är missnöjd med produkten eller servicen?

Vi försöker alltid lösa alla problem och önskemål till din tillfredsställelse, och förbättrar ständigt vår service. Tveka inte att kontakta oss direkt om du har några klagomål. Vi hjälper dig gärna när som helst.

Finns det även en Vapidoo-butik?

Nej, Vapidoo finns endast som onlinebutik

Integritet

Hur paketeras ordrarna?

Ordern skickas diskret. På paketet hittar du bara namnet på vår distributör och din adress, så det finns ingen indikation på innehållet i paketet.

Hur säkras mina personuppgifter?

Din data kommer att lagras i vår egen säkra databas och kommer endast att användas av Vapidoo Team och våra fraktbolag för att bearbeta och skicka dina beställningar, och för att kontinuerligt förbättra vår service. Dina personuppgifter behandlas konfidentiellt och kommer inte att vidarebefordras till tredje parter.

Använder er hemsida också cookies?

Ja, för att garantera att webbplatsen fungerar som den ska behöver vi också cookies, som de flesta andra onlinebutiker.

Ytterligare frågor

Levererar ni även till återförsäljare?

Ja, vi levererar även till återförsäljare. Om du är återförsäljare och vill köpa av oss, vänligen skapa ett kundkonto med dina uppgifter och skicka dina företagsuppgifter samt din hemsida (om tillgänglig) till oss. Vi kommer att aktivera och kontakta dig inom 24 timmar.

Kontakt

Hittar du inte svaret på din fråga bland våra vanliga frågor? Vänligen kontakta vår support direkt via vårt kontaktformulär eller ring oss på +49 (0) 241 99 123 283.

To Top